جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

سفیر ایران در کویت: ایران همواره به تداوم تعامل سازنده با آژانس تاکید دارد

سفیر ایران در کویت: ایران همواره به تداوم تعامل سازنده با آژانس تاکید دارد سفیر ایران در کویت گفت: ایران همواره به تداوم تعامل سازنده با آژانس تاکید دارد و علی رغم رفتار‌های غیرسازنده از سوی سه کشور اروپایی و آمریکا، با هدف حل و فصل موضوعات باقیمانده مدیرکل آژانس را به تهران دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۵۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد توتونچی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت امروز با دستیار وزیر خارجه این کشور در امور سازمان‌های بین المللی دیدار و پیرامون سازوکار همکاری‌های دوجانبه در محافل و نهاد‌های بین المللی بحث و تبادل نظر کرد.

توتونچی در این دیدار گفت: در راستای نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، ایران همواره به تداوم تعامل سازنده با آژانس تاکید دارد و علی رغم رفتار‌های غیر سازنده از سوی سه کشور اروپایی و آمریکا و با هدف حل و فصل موضوعات باقیمانده، مدیرکل آژانس را به تهران دعوت کرد و بر اساس آن یک بیانیه مشترک صادر کرد.

سفیر کشورمان افزود: سه دولت اروپایی و آمریکا تلاش می‌کنند از اقدامات داوطلبانه جمهوری اسلامی سوء استفاده سیاسی و با بزرگنمایی موضوعات کم اهمیت باقیمانده گزارش مدیرکل آژانس را نگران کننده جلوه دهند.

عبدالعزیز سعود الجارالله دستیار وزیر خارجه کویت در امور سازمان‌های بین المللی گفت: کویت همواره بر اهمیت همکاری صادقانه جمهوری اسلامی با آژانس تاکید نموده و هرگونه بهره برداری سیاسی از مسائل فنی را نمی‌پذیرد.

وی بیان کرد: کشور‌های مدعی دفاع از حقوق بشر امتحان خود را در غزه پس داده و ثابت کردند که به شعار‌های خود پایبند نیستند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار